photo SIDEPIC_zpsdfffcc25.jpg

Hej, Hej! Mitt Namn är Jennifer och jag är en 18 årig tjej från Stockholm som studerar tredje och sista året på ett textil design gymnasium! Mitt stora intresse är cosplay och sömnad och det är mest det som jag kommer att skriva om här i bloggen, men även om konvent och dyl! :)

Om ni har några önskemål på att jag ska skriva om något speciellt, kanske göra en specifik tutorial/DYI eller liknande så är det bara att kommentera!

shinou.blogg.se

2014-08-19
00:04:35

Sista första dagen på STAG

Hejsan!
 
Vet att det inte har så mycket med sömnad, cosplay eller dyl att göra men ville ändå skriva om det då skolan är en stor del av det jag gör. Idag var första dagen på sista året för mig!
 
Nu går jag officielt i trean och det känns inte att det har gått så snabbt, känns som om det var häromdagen man åkte och var jätte nervös över allra första dagen i gymnasiet helt själv... (Ångesten över "vad ska man göra sen?" kommer nog krypa upp på mig sakta men säkert)

Då jag studerar textil design och ibland så startar mina cosplays just i skolan med oftast mönster (Stora bord att jobba på och tillgång till alla svenska grundmönster) så tyckte jag att det i alla fall hade lite sammanhang i allt detta! Sista året och jag har äntligen fått mitt välförtjänta luftiga schema också (Om det inte blir ändringar senare) så man kan hinna jobba mer på cosplay och annat syjobb ^^