photo SIDEPIC_zpsdfffcc25.jpg

Hej, Hej! Mitt Namn är Jennifer och jag är en 18 årig tjej från Stockholm som studerar tredje och sista året på ett textil design gymnasium! Mitt stora intresse är cosplay och sömnad och det är mest det som jag kommer att skriva om här i bloggen, men även om konvent och dyl! :)

Om ni har några önskemål på att jag ska skriva om något speciellt, kanske göra en specifik tutorial/DYI eller liknande så är det bara att kommentera!

shinou.blogg.se

2014-05-09
19:21:34

Sista dagen!

Hai~
 
Idag var sista dagen för mig på min praktik på Uppsala Stadsteater och det är lite tråkigt att sluta för jag tyckte det var riktigt roligt att praktisera där! Men jag kommer kanske tillbaka i höst/vinter för min andra praktik om det fanns plats!
 
Idag så fikade vi och så fick jag lite avskedspresenter, en bok "Kafka på Stranden" och ett litet anteckningsblock som en tjej som jobbar där köpte till mig under hennes resa i Japan (hon åkte dit i två veckor över påsk) samt ett litet kort till!
 
Jag har lärt mig mycket och nu vet jag att jag väldigt gärna skulle vilja fortsätta i samma spår som jag tänkt mig! dvs. jobba som kostymör på teater (eller film) i framtiden. :D
 
Bilden är tagen från textila gymnasiets instagram som min lärare Charlotte tog på mig när hon hälsade på förut, västen på bilden har jag handtråcklat ihop inför provningen (den är nu testad och ihopsydd med maskin och snart färdig men det gjorde inte jag.)