photo SIDEPIC_zpsdfffcc25.jpg

Hej, Hej! Mitt Namn är Jennifer och jag är en 18 årig tjej från Stockholm som studerar tredje och sista året på ett textil design gymnasium! Mitt stora intresse är cosplay och sömnad och det är mest det som jag kommer att skriva om här i bloggen, men även om konvent och dyl! :)

Om ni har några önskemål på att jag ska skriva om något speciellt, kanske göra en specifik tutorial/DYI eller liknande så är det bara att kommentera!

shinou.blogg.se

2014-10-27
22:25:41

ComicCon / Gamex

Hej!
 
Vilka ska på ComicCon/Gamex nu i helgen? jag kommer bara åka dit på lördagen men förhoppningsvis träffar man många man känner då! 
Såklart kommer man på afterparty på fredag kväll också! Om ni är 18+ så borde ni definitivt gå dit det kommer säkert bli jätte roligt, sök bara official afterparty comiccon på fb så hittar ni!
Jag har inte bestämt än om jag kommer att ha någon cosplay eller speciellt på mig då så jag får se om jag bara går vanligt klädd eller inte när det väl kommer, funderade på att ha eventuellt ha casual Dokuro då jag inte har ork att ordna något den här gången.